Årets nominerade 2020

Högsta vinsten – är människors engagemang

Vår vision är att vara ledande i Sverige när det gäller utveckling av säkerhet och hög kvalitet inom vår bransch. Utifrån vår strategi jobbar vi med ständig förbättring i alla led. Vi vill även höja statusen inom yrkeskategorin för att attrahera flera duktiga medarbetare. Sydställningar i Sölvesborg vill sätta standarden för Sveriges byggarbetsplatser, berättar Vd Sydställningar AB Jonas Möllebro.

LÄS MER >>

Söta gurkor med passion för nya idéer

En oemotståndlig kärlek till varandra och allt de gör tillsammans. Oavsett om det är att pyssla om gurkplantor, sköta bokföring, sätta potatis, skörda jordgubbar, eller tillaga rabarberchutney och jordgubbsglögg. Entreprenörskapet för deras näringsverksamhet speglas av vilja, kreativitet, omsorg och en envis tro på att allt är möjligt. 

LÄS MER >>

Ökar ”väl-färden” i företagsvärlden

Från 1984 fram till idag visar tillväxtkurvan en stadig sväng upp mot 50 miljoner kronor. Verksamheten är stabil och efter 36 års utveckling har Tord Nilssons Åkeri hittat fler spännande inriktningar än många andra kollegor i branschen. Man skulle kunna säga att den service och de mervärdestjänster som Åkeriet i dag erbjuder underlättar livet för kunderna som kan fokusera på sin kärnverksamhet.

LÄS MER >>